Struna

Struna

Anotace: Předělávka písně: Napoleona - Struna.

Chci tě líbat.
V náruči svírat.
Chci se tě dotýkat.

"Chci se s tebou milovat."

Chci tě ladit.
Po těle hladit.
Chci tě jako strunu od piána napínat.

"Chci se s tebou milovat."

Staň se strunou v mích dlaních.
Buď tou mou, ze všech nejostřejších zbraní.
Buď tou dívkou co se ráda miluje,
a která ví, co ...... jak ......se....má.

Nad námi vysí nebe s hvězdami.
A mi jsme pod nimi jako černí havrani.
Nejsme tady na Zemi, jen tak z blazíru.
Budu autorem všech tvejch novejch vesmírů.

"To si předem napiš klidně někam na kus papíru."

Budu silná forma motivace,
až kolem nás bude proudit,
silná energie kavitace.
Autor Perla, 22.09.2015
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí