Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: Jen taka mala basnicka pro radost:-)

Oči se mi pomalu klíží a usínám,
ale přece ještě na tebe vzpomínám…

…Myslím jen na tebe,
jak chtěla bych Tě zas vedle sebe…

Spinkat zas s tebou,
cítit tvůj dech,teplo dlani,
proste jen tak vedle tebe ulehnout…

Přejí ti aspoň dobrou noc,
ať se ti krásné sny zdají.

Ať se ti krásně usíná,
když noc Tě cela objímá.

Sladké snění dobrou noc,
pusinek Ti posilám strašně moc moc moc …
Autor 89Rosa, 05.02.2007
Přečteno 596x
Tipy 1
Poslední tipující: Dušekteráztroskotává
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí