Bouře s vánkem

Bouře s vánkem

Anotace: tisíc nocí buší do nebe

.

Propnutá jako luk
váhavá
a doutnavá
jako tsunami z plamenů

krouživě houpavá
nalezená u břehu..

zrozena z pěny
z moře vykřičená!
jako čerň vesmírů

se zatnutými pěstmi
bojuje o tisíc nocí
jediná
vysněná
tolika vezírů

drží nebe nad duhou
a otřásá základy

až si mé ruce u ní pobudou
pohltí mne ty záhady

země se jemně chvěje
pod tou neslýchanou
třaskavostí

polykáš ji
jako čokoládu
jednu za druhou
pohledy přibíjíš ke zdi
galerii obrazů
s třtinovou neskromností
..kometární sladkostí

už se vzdej!

nevyhraješ nad sametovým hlasem
snášeným po mléčné kůži
jazykem

mandlové oči mrkají
mají funkci mříží
zamknou tě pohledem

neutečeš

.
Autor blue, 26.09.2015
Přečteno 391x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, Cassandra, PrinceznaHeliovýchbalonků, Romana Šamanka Ladyloba, Jort, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neuteče ale teče

27.09.2015 23:19:52 | J sh' T r' k

polykáš ji
jako čokoládu
jednu za druhou
pohledy přibíjíš ke zdi
galerii obrazů
s třtinovou neskromností
..kometární sladkostí

už se vzdej!

waw tahle část dost dobrá D. Je fajn po čase tě zase číst :}

27.09.2015 19:51:39 | xoxoxo

děkuji xoxíčku :)

28.09.2015 14:48:23 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí