Chtěla bych rozsvítit svíčku

Chtěla bych rozsvítit svíčku

Anotace: Pro Tebe...

Chtěla bych rozsvítit svíčku,
dát ti ji do rukou,
uprostřed temné noci
až za oknem napadne sníh.

Chtěla bych zahodit šat,
svými dlaněmi tvé chránit,
před září nesmírnou,
abys neroztál.

Chtěla bych rozsvítit svíčku,
proti tobě stát,
s tou trpělivou svíčkou mezi náma,
až její plamínek
se naším dechem začne mihotat.

Chtěla bych rozsvítit svíčku,
potom jí zhasnout...
Autor jani, 18.10.2015
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U Vás už něžní...;-)

19.10.2015 12:10:18 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí