...když...

...když...

Anotace: ...

Když....

....slunce jde spát,
jen do stínu oděná,
já chtěla bych hřát
a slíbat ti ramena.

Tvou vůní se opíjet,
jak vínem z poháru,
polibkem vysát jed,
vyrvat tě ze spárů...

Smutku a marnostem,
co kradou úsměvy,
nechat je pod mostem,
omšelé oděvy...

V očích ti zažehnout,
plamínky naděje,
jen pro nás najít kout,
kde nejsou závěje...

Toho co bolí
a vkrádá se do spánku,
snad v rudých polích,
pod střechou z červánků...

Najdeme souznění,
pro tělo, pro duši,
touha nás promění,
v co, nikdo netuší...

Vpleteni do sebe,
usneme pod mezí,
tak svět už nezebe,
nic zlého nehrozí...

Jen kapky potu,
třpytí se na těle,
našli jsme notu
a zní tak vesele...

Však není jediná,
vznikla i písnička,
neskončí hodina,
kdy slyším srdíčka...

Jak sobě zpívají,
milostné duety,
v nichž klíčem notovým,
pro mě jsi ..... ty.
Autor Dreamy, 22.10.2015
Přečteno 617x
Tipy 17
Poslední tipující: Protos1182, Jan Kacíř, Krahujec, mirecek, Jin&Jang, Mácha, Madanik, Akrij8, Ába
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I když smutná. Souznění nejen v duších.

08.08.2019 09:40:53 | Krahujec

ten klíček střežte vzácná paní
odmyká vám sedmé nebe
mohl bych číst to bez přestání
však má maličkost zebe

07.05.2018 07:09:42 | klaun

ST! Moc hezké :)

22.10.2015 10:31:13 | Ába

Děkuji :-)

22.10.2015 11:01:22 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí