Na věky

Na věky

Anotace: Nikomu neoddaný člověk bude vždy stát na místě, protože je pro něj zkrátka jednodušší otevřít ústa ke kritice, než udělat krok vstříc!

Jsi nebeskou, světlou chvílí

Tou, jež hřeje u srdce

Citem, který stále sílí

A slabosti nesnese

 

Pojď, půjdem spolem krotit bouře

A dávat význam nesmyslům 

A vzbouříme se s láskou vzpouře

Co vrhá na nás stín a šum

 

Porazíme nepřítele, necháme tát zmrzlé zdi

A svrhneme velitele - již nás v lásce nebrzdí!

Podetneme prohnilý dub, co plodem mu byl žal a stesk

Otočíme líce za rub, z temna bude třpyt a lesk

 

Ač nespatřená, neviděná, nechtěná a v samotě

Mým životem ovlivněná... Půjdeš se mnou? .. Vezmu tě!

K bráně konce, zaklepeme, vkročíme a půjdem dál

Vkročíme v svět nepoznaný, tam, kde bych si tě lásko vzal!

 

Kde pozdě není realitou,  kde v nevěru nevěří

Políbím tě - staň se mi tou , s jež chci klepat u dveří

Jsi nebeskou, světlou chvílí, okamžikem na věky

Vkročili jsme... MILUJI TĔ! Směrník konec? DALEKÝ!

 

 

 

 

 

Autor Jack Santiago, 30.10.2015
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí