Spolkni kus podzimu

Spolkni kus podzimu

Anotace: Tak nějak prázdno...

Spočítej tisíce listů z buku,
spolkni kus podzimu,
natáhni ruku
a dotkni se mého srdce

Spočítej všechno jehličí z borovic
Nemluv, jen prožívej
se mnou to velký nic
dokud trvá

Až přijde zima,ztratím se v závěji
Nech mě tam navždy spát,
jen neživ naději
že to mohlo být jinak
Autor Rootness, 20.11.2015
Přečteno 368x
Tipy 8
Poslední tipující: bloodysunset, enigman, Jort, FroniXY, chatter, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen aby se nezalknul...

24.11.2015 12:43:31 | enigman

O něj já se nebojím ...

24.11.2015 16:05:32 | Rootness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí