Špičák

Špičák

Anotace: Ne jako zub, ale jako strážce a vrchol.

Hladce dolů, strmě vzhůru,
s mnohými co podráží nohy,
a smýkají s Tebou.

S tou, jejíž objetí může být to poslední,
a po jejímž polibku Ti zmodrají rty,
dva rytíři neúnavně bojují,
a zlaté světlo nás zbavuje tmy.

Krátká doba, stejně jako tato báseň,
řekne vše, co na první pohled může se zdát,
to pravé však skrývají slova,
Když do ucha Ti šeptám, jak moc Tě mám rád.
Autor Baskerwille, 24.11.2015
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí