Podzimní tání

Podzimní tání

Anotace: ...

*

*

Ledy mých nejistot
tají pod plameny tvých dotyků
a sama v sobě se tříštím
na tisíce okvětních lístků
kterými zasypu naši společnou touhu
až po okraj

A všechnu tu tíhu pochybností a váhání
odvane něžná vůně
a pak už nebude ty a já
ale naše společné moře
ve kterém se možná utopíme

Anebo možná
dosáhneme jednoho břehu ...

*

*
Autor Jana M., 02.12.2015
Přečteno 383x
Tipy 12
Poslední tipující: enigman, Nikita44, Záklopka, Frr, AndreaM, bogen, Jort, Amonasr, hanele m., čiči
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je možné...

03.12.2015 12:58:13 | enigman

...průzračně čistá..ST

02.12.2015 21:38:37 | Nikita44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí