FOTOGRAFIE

FOTOGRAFIE

Anotace: Každý okamžik se stává zažloutlou fotografií...

V představách

dýchám

 

Tvou vůni,

 

dotýkám se

jen letmo,

 

křehký okamžik,

 

než v opar mlžný

rozplyne se

jak sen...

 

 Vidím Tvoji tvář

 

s otázkou

 

hledící v dál

 

a letmý úsměv

pochopení

 

pro pár jeho očí

 

z nichž prach času

jak vánek by

 

pojednou

 

svál...

 

Jsi

na fotce

 

zažloutlé víc

a víc

 

každou

vteřinou

 

schovaná v albu

zašlém...

 

Snad listy černé

vášeň mou

 

prominou...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 02.12.2015
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí