Lásky saké

Lásky saké

Anotace: Když je teskno...

Háj, jenž pln je soušek,
louka kde nebarví se květ,
studánka a vody ani doušek,
sychravý kol je svět.
Klesají má víčka,
a srdce bije "buch-buch",
na stole plápolá si svíčka,
snad je tu těžký vzduch...
To stesk mě trápí,
očaroval tělo moje
a dušička má smutní,
v ni zaryl drápy teskné, svoje...
Oči Tvé mi chybí a rty rudé také,
na tvářích mých rosa, snad slzy.
Chci chutnat zas a znovu lásky saké,
miluji Tě, vrať se brzy...
Autor Bojador, 06.02.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí