Pošeptám ti :)

Pošeptám ti :)

Anotace: V mém srdci, kde s tebou nacházím se... Jistě také v srdci tvém :*

HE milá,
mám tě rád.
Ženo roztomilá,
chci tě líbat.

HE krásná,
jsi srdce mého květ.
Jsi láska spásná,
pro můj celý svět.

HE vznešená,
sílo života mého.
Oporo nezničitelná,
z díla Boha všeho.
Autor RešHeNúnHe, 07.02.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí