Šeptají "Vím"

Šeptají "Vím"

Anotace: ....

Ústa jen potají šeptají „Vím“
Pára z nich řádky pro slova kreslí
O sobě, o něm, o ní a s ním
Oči čtou v řasách, co čísti nesmí

Přesto se nebojí a hledí přímo
Do dna všech lahví opilých nocí
Dnes přečtou si pravdu a zítra jinou
Minuty, chvíle, v bláznivých krocích

Sklouznou se po rtech, nahých a bezbraných
Na dno, kde dopitá těla se lesknou
Příběhy zapomněl roztátý led a sníh
„Vím,“ ústa pak k ránu potichu hlesnou
Autor Jn.s, 07.02.2007
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásná básnička, a první sloka byla úžasná... Jinak spousta skvělých slovních spojení. Opravdu to na mě velmi zapůsobilo... :)

07.02.2007 13:29:00 | Nelki

První sloka zase skvělá. Ale celé je to hezké procítěné. Melodické(?).

07.02.2007 12:17:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí