Slzy

Slzy

Anotace: Vlastní svědomí člověk překoná snáze s podanou pomocnou rukou :)

Jedna, dvě, tři kapky deště
stékají pomalu z děravého okapu.
Nespěchají, jako by ještě,
chtěly si užít co je tu.

Slzy ty sestry nebeského pláče
po tváři kanou k výstřihu.
Nesou ti zprávu, nezkušený chlapče,
milá tvá myslí na něhu.

S tebou být by chtěla vážně,
překonat nástrahy osudu.
Cesta je dlouhá, strašně,
z ní však již není návratu.

Ty slzy slíbej, omyj deštěm,
vezmi jí prostě za ruku.
Ucítí teplo tvojí vášně a
stane se sluncem v blankytu.
Autor Dsmi, 12.01.2016
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Checky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí