Představa Lásky

Představa Lásky

Anotace: ...

Začínám tuto báseň prosbou,
snad se mi hezké dívky ozvou.
Chci už konečně poznat,
jaké je to lásku rozdat.

Chci vědět smysl toho blouznění,
z lásky prý vzniká úzasné souznění.
Dotyky druhého udělají hodně,
pokud je to děláno citlivě, vhodně.

Polibky probudí k dalšímu životu,
vyžadují vzájemné lásky ochotu.
Sladká slova rostou ve vzrušení,
mnohým lidem začíná srdce bušení.

K tanci dívku je třeba vyzvat,
z jejích kroků osobnost spoznat.
Pak jí do ouška říci opět pár slov,
člověče, trumfy si do rukávu skov.

Potřeba šarmu je přeci nezbytná velmi,
líbat mě musí jak divoch a budou z nás šelmy.
Neskrývat ten pocit nesvšední radosti,
pak má slova a polibky budou první jakosti.

Společensky stvořit pouto lásky
to bývají ty nejlepší svazky.
Chováním člověk všechno změní,
všechno tohle je však jen pouhé snění.

Autor boneslash, 03.02.2016
Přečteno 549x
Tipy 5
Poslední tipující: ArJey, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snění.... :-) souznění:-) :-) pouto lásky.-)

14.02.2016 14:28:35 | tvořilka

Možná :D

14.02.2016 16:56:55 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí