Kouzelná Hermiona

Kouzelná Hermiona

Anotace: Není to o lásce k vymyšlené postavě, ale o holce, která jí je pěkně podobná :)

Hermiono,
dnes na sklonku noci,
viděl jsem Tě snovo.

Pohled na Tebe,
léčí duši zapomněním,
z modrého nebe.

V mořích Tvých očí,
se ona snadno utopí,
má mysl od ní vykročí.

Magii může kázat
Tvá křehká ladnost,
nevinná roztomilost,
a já se Tě proto musím tázat:

Kouzelná Hermiono,
dost bylo polyfonního teroru,
budeme konečně mono?

Autor Don Darko, 07.02.2016
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí