Stříbrná

Stříbrná

Anotace: tequila. (2016)

Ručičky naproti sobě.
Nymburské hlavní nádraží!

Přípitek patří jen tobě,
a ať světlo tmu proráží!

Tiše putuji cestami,
zastavil jsem se na chvíli.

Na mysli to cos řekla mi,
andělé se mi zjevili.

Ručičky naproti sobě,
hodiny právě odbily.
Přípitek patří jen tobě.
Magie laciné tequily.

Nymburské hlavní nádraží!
Dlouho jsme spolu nebyli.
Ať světlo temno proráží,
napil jsem se levné tequily.

Potichu putuji cestami,
kudy jsme spolu chodili.
Na mysli to, co jsi řekla mi,
Přihnul jsem si z levné tequily.

Zastavil jsem se na chvíli,
možnosti jiné nezbyly,
andělé už se mi zjevili,
napil jsem se levné tequily.

Potkal jsem nějaké debily,
úzkosti trochu polevily
a na to, co jsme si slíbili,
připil jsem z levné tequily.

(Ručičky naproti sobě.
Nymburské hlavní nádraží!

Přípitek patří jen tobě,
a ať světlo tmu proráží! (Jí))
Autor el sereno, 07.02.2016
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, boruvka175
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí