Nikdy neplakal

Nikdy neplakal

Anotace: A ona už to ani jinak neumí

Kolik nocí proplakala,

pojem o tom ztrácela,

od lásky vždy utíkala,

pak se zase vracela,

pro další rány naříkala…

A pro tu bolest v jejích očích

vždy když srdce vzal,

pro ty slzy v chladných nocích,

že už zase lhal,

proto velmi trápilo mě,

že on nikdy neplakal.

Autor Páralka, 08.02.2016
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: boneslash, Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí