NA VRCHOL

NA VRCHOL

Anotace: někdy prostě vše riskujeme...

Štiplavý pot prach z tváře mi smyl,
bouřková mračna nad hlavou,
pod tělem kamenný chlad.

Šplhám se výš z posledních sil,
tělo se chvěje únavou,
vydržím, VYDRŽÍM - snad.

Krok sun krok, nádech a výš,
jeden bod, druhý, rychle třetí!
Bouřka má temný hlas.

Až zdolám tu skálu, skočím - však víš,
do propasti sletím,
-s Tebou-
zlámeš mi vaz.
Autor Miskitka, 21.02.2016
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, Lioness, Robin Marnolli, enigman, boneslash
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celkem fajn závěr.

22.02.2016 13:07:13 | Robin Marnolli

a nebo taky ne...

22.02.2016 11:44:00 | enigman

Risk bývá zisk ;)

22.02.2016 00:00:50 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí