TEHDY...

TEHDY...

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=H9nPf7w7pDI

Navenek úsměv

uvnitř zoufalost

 

že nezastavím

 

ten okamžik

doteku našich rtů

 

a chvilky

nenápadných pohledů

 

když

hleděli jsme na sebe

 

z nedalekých břehů

k nimž neklenul se most

 

a lano zteřelé

 

vždy povolilo

 

ačkoliv

 

neřekla jsi

 

ne...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 27.02.2016
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Lioness, Jort, Amonasr, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí