Dál, jen dál

Dál, jen dál

Anotace: Pro člověka, který se vzdálil a myslí si že to pomůže. Jo lehce dekadentní :)

Pod nánosem bahna,
tos po čems tak prahla,
vybublá nahoru,
pomalu, pospolu,
se vším tím hnusem.

Vezmeš holou rukou
se zvláštní mukou,
pohladíš po těle,
mrtvolu přítele.
Už je jen kusem.

Co bylo, to bylo,
pěkně to shnilo.
Co bude, to bude,
jen jestli to půjde
vyřešit půstem.
Autor JoseP, 08.02.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí