Lásko ..

Lásko ..

Anotace: tak tu mám druhou mírně přepracovanou verzi mé básničky pro (?mé?) zlatíčko

Už zase ti píši lásko,
ani nevíš jak srdíčko mé bolí.

Vím ublížil jsem ti
Lhát se nemá,
však můžeš mi odpustit ještě ?

To tě srdce, tak rozbolelo
nebo již nemáš ráda jak dřív.

Tento stav bolí,
ani nevíš jak moc.
Avšak mohu bolísky tvé odčinit snad ?

Ani nevíš,
jak miluji tě,
však již nějakou chvíli,

dáváš najevo,
že láska tvá,
již není taká jak dřív.

Pamatujěš na ta slova,
kterými jsi lásku dávala ?

Miluji tě lásko,
jsi pro mě člověk,
znamenajíc jak nikdo dřív.

Odpusť mi chybu.
Prosím tě jak nikdy dřív.

Prosím vrať se mi taková,
jakou tě znám a miluji.
Již nesklamu tě.
Autor Niobi, 08.02.2007
Přečteno 735x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí