Pak uvěřím

Pak uvěřím

Anotace: :)

Vím co mám ráda, to zůstává ve mně,
Jsme navěky věků, výkřik doteků,

jsme déšt na tvářích,

jsme prohraný zápas bez vítězů,

jen my dva víme, co mezi námi se stalo....

Jsme navěky věků výkřik doteků , bolesti krás.
Jsme vše co nás rozdělí
Autor Taya, 05.03.2016
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí