transfuze na orbitě

transfuze na orbitě

Anotace: pro J.

 

 

 

„žili jsme spolu“

 

tohle jednou vyřežeme

vesmíru do podbradku

až se tam převáží

nadváha našeho soužití

 

a že to je na noži

co se houpá mezi

torzem pondělního dne

setnutého

zavírajícími se dveřmi

a

pátečního dýmu míru

a trávy

protože víkendy tu zbyly

pro rukojeť

 

to čas zarezaví

zapomene

a ztupí/

 

 

možná zbydou jen

zparchantělá chodidla

z předvádění holubičky

a krev z nich

zaschne po celé

délce času

 

z téhle čepele nás ale

jen tak

neumyjí

 

 

tím jediným

jsem si jist

 

 

 

Autor gemini, 12.03.2016
Přečteno 363x
Tipy 13
Poslední tipující: Nikita44, Lagedama, enigman, Jort, Amonasr, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí