Vím... ;-)

Vím... ;-)

Anotace: Tohle mě napadalo, když sem poznal o co jde...

Já vím o čem láska je,
kdo miluje,
ten v srdci svém nestárne...
Je nejkrásnější cit,
bez kterého nechtěl bych žít - má naděje a víra stále žije,
nevadne a nikdy neumírá...

...tak dlouho se mnou bude,
dokud naposled nevydechnu: "Světe, sbohem - smutno mi bez Tebe bude!"
Bože odpusť jim,
co udělali - mý srdce rozedraný zatím patří jenom Tobě,
věř - myslel jsem to dobře...

...někomu stačí svůj klidný život žít,
někomu uvěřit a Tebe mít,
ale jiným zradit a krev druhým pít!
Jsem bláznem, který beze strachu
nese si pověst plnou prachu,
padám na zem a prosím - odpust jim!

Láska i pravda jsi ty,
proto mě nikdy nezradiš - otče můj, věřím Ti!
Jej já zapomněl bych málem,
tvůj syn Ježíš mi je skvělým kamarádem - teď si spolu často se slovíčky hrajem ;-)
...říká se, že Láska hory přenáší,
hřeje a krásně voní,
dělá zázraky a někdy z ní srdce bolí,
ale je krásná a to je zpráva jasná - klidně znovu půjdem do ní!

Je krásný odpoledne a já na Tebe čekám,
čekám už od půl jedné a vím, že přijdeš - Ty mě nezradíš,
nepošleš mě někam a já o svých snech s Tebou pokec dám,
Ty mi šanci dáš a já si to s Tebou vyříkám :-)
Jsou dvě a já pořád čekám - až přijdeš sem,
kde řeka Lásky pramení,
nepřicházíš, ale nepřestávám důvěřovat Ti.
Vím, kolik lidí ubížilo mi - prstiky na to nestačí!
Hezky se mi s nimi žilo ještě, než jsem je poznal, chudáčky!

Já pořád miloval,
jenže asi moc jsem si přál - dívku,
která by mi sama ráda svý srdce dala,
takovou jsem nepoznal
zatím jen každá brala jen!

Teď splní se mi sen - někdo vchází,
potom co se zastavil čas,
slyšíš ten hedvábný hlas?
Lahodí mým uším - srdce mi nekonečně rychle buší,
to je ona - Láska má! (...jenže nikdy nepřišla...)
...no a příběh nekončí,
protože jiná zjistí kdo jsem,
někdy jindy, z očí do očí se stanu něčím snem - láska má pak už neskončí snad a navždy se budem poznávat,
mý sny jsou ještě větší ;-) teď celej svůj svět mám rád a budu se pro něj rvát...
Autor Jiffy, 08.02.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je nejen plná lásky, ale i tebe :-)

09.02.2007 12:00:00 | Ewe714

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí