Ban

Ban

Anotace: ban

Podnikám na Venuši
dane tam odvádzam
konkurencia netuší
s kým boj o ´kosť´ zvádzam

oligarcha nie som, tí
závideli by mi
žiaden z nich sa nespotí
tak ako ja, s nimi

nepodnikal by som, mám
iné ET-vzťahy
Sodomám a Gomorám
pozemským mám snahy

vyhýbať sa oblúkom
iný biznis riešim
v chobotničom - bezrukom
svete nezastreším

srdca vklad, som Venušan
investujem s citom
nezobchodujem jej šarm
v stisku kŕčovitom

dlaní oligarchických
planéta je tabu
- bez poznámok faktických
ban na žalobabu!
Autor Petbab, 31.03.2016
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Amonasr, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí