Kéž by

Kéž by

Anotace: noční...(napsána 1.4.2016)

Kéž by se našel někdo kdo měl by mě rád

takovou jaká jsem, bez příkras

někdo, kdo nechce si se mnou jen hrát

díky němu věřila bych, že slunce vyjde zas.

 

Kéž by se našel někdo kdo v noci by mě hřál

dodělal by rám k mému obrazu

děj se co děj jen při mě by stál

a zahřál mi ruce od mrazu.

 

Kéž by se našel někdo kdo by mě pochopil

kdo neocenil by jen úsměv, ale i pláč

kdo v časech zlých by mě podpořil

na bolavé srdce našel by fáč.

 

Kde schováváš se má druhá polovino

moje trpělivost zvolna dochází

snad je to všechno mojí vinou

že jen smůla v lásce mě provází.

 

Kéž by se našel někdo kdo měl by mě rád

takovou jaká jsem, bez příkras

já budu dál čekat a přijde to snad

pak řeknu si - díky, právě včas.

Autor mauvais-ange, 01.04.2016
Přečteno 364x
Tipy 7
Poslední tipující: CORONATION, enigman, Lioness, Móny
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, možná už se právě po napsání básně našel :-)

01.04.2016 21:13:29 | mauvais-ange

on se někdo najde...

01.04.2016 12:20:28 | enigman

...přijde, jistě přijde.. :-) St...

01.04.2016 11:41:37 | tvořilka

Pěkná, hezky rýmovaná. A najde :)

01.04.2016 08:47:54 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí