Poháry

Poháry

Anotace: ...

Poháry s úsměvy
lákají k napití,
prázdné a netečné
sotva mě nasytí.

Tisíce pohledů
trochu se ostýchám,
nabírám odvahu
skoro už nedýchám.

Ale chci se napít!

Ochutnat usměv
co do klidu ponoří,
nebo snad ten
co plameny
rozhoří?

Ochutnám smutný
co v rohu
nechaly ho stát,
toho se napiju
já chci ho rozesmát.
Autor Zlatičko, 03.04.2016
Přečteno 328x
Tipy 9
Poslední tipující: Dejfor, Jin&Jang, knihomolka, Frr, Móny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí