O Múze

O Múze

Anotace: Když je skutečnost krásnější než-li sen...

Mončo,
Múza z mých snů,

zas o Tobě básnila,
přinesla
sladký mi spánek,
šeptala tiše,
že jsi spanilá,
popsala tisíce stránek...

Dbá na svůj šepot,
jím se holedbá,
bojí se,
že otevřu oči,
to, Múza z mých snů,
je nerada,
v úžasu totiž jen mlčí...

Promluvím tedy já:
jsi nádherná!

Autor Dacryon Beata, 03.04.2016
Přečteno 330x
Tipy 4
Poslední tipující: Nikita44, Móny, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí