Let me in, let me out!..

Let me in, let me out!..

Anotace: .

Chcíply na řásách

Tak jako se narodily

Borůvkové sny

 

Tak nech mě směle psát

O tom jak naše rty závodily

Kdo první políbí se, že jsi

 

Po špičkách po patách

Jak přišly nás oči draho

Ve dveřích ukřivdění

 

Přivřené květy na cestách

A kde jsi, když chci má snaho

By slova má tvým uším

 Vyzněly

 

Purpurový polárník – jeseter

Někdo dřímá, já kvetu

Piju, co konvalinka

 

Poustevník jarním éterem

Bez kořenů rozkvětem setnut

Zámek co duše naše zamyká

 

Let me in, let me out..

 

Autor Roger, 04.04.2016
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Malá mořská víla, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvostne obraty, ST

07.04.2016 12:31:07 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí