Už je čas

Už je čas

Anotace: ...

Jsme jen tóny

zrcadlíme se v tom tichu

v hlubině smíchu

propadáme sami sobě

mlčky vcházím k Tobě

 

Na úrovni hvězdných drah

smývám bolest Tvou

a Ty zas mou

dechberoucí ticho zní

dokud se nerozední

Svítá v nás ta naděje

když hvězda padá

tak přej si, ať mám Tě ráda

a buď k mé duši blíž

ať můj tón uslyšíš

 

Slyšíš ten hlas?

Lásko, už je náš čas...

Autor Modrásek, 12.04.2016
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Dreamy, Mácha, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí