Na rozloučenou

Na rozloučenou

Anotace: Valčík

Kdo položí Tě do trávy, kdo bude Tě mít rád?
S kým se zase budeš, tak nádherně smát?

Kdo s Tebou půjde, raní i večerní rosou?
V náruči své ponese Tě, nenechá jíti bosou.

Kdo otře Ti slzy Tvé, až budeš vzlykat?
S kým se zase budeš, rukama dotýkat?

Kdo pomůže Ti rád, bude ve zlém s Tebou?
Zahřeje nožky Tvé co tak často zebou.

Ať najdeš toho pravého, budeš s ním ráda.
Pohladí Tě po duši, pohladí Tvá záda.

Máte pěkný život, jste spolu rádi.
Je zde jen pro Tebe, nikdy Tě nezradí.

Ref: Nosím Tě v duši snad nebyla jsi sen, chtěl bych se v Tobě vyznat malinko jen.
Autor Apu, 13.04.2016
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí