Nechtěla sis přiznat...

Nechtěla sis přiznat...

Anotace: Ze šuplíku

Nechtěla sis přiznat, že ti došla slova,
myslela sis, že se to ňák schová
a ono to klová, v hlavě klová
a chce to jít ven.

Co dal bych za třicet vteřin ticha,
díval bych se jak se
v tobě všechno míchá
a pýcha, ta prokletá pýcha,
jak s ní bojovat jen?

Nechtěla sis přiznat, že jsem v právu
a nezmohla ses ani na pitomou zprávu,
trávu, tak bych si dal trávu,
však pro jednu krávu
se i té vzdám.

Do mýho srdce každý jenom střílí
a do mýho cíle zbývá tolik mílí,
mí milí, nejsme černobílí,
za což rád vás mám.
Autor A'tuin, 13.04.2016
Přečteno 381x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ráda bych četla něco další :-)

07.11.2018 10:01:06 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí