Nedůstojné závislosti

Nedůstojné závislosti

Anotace: takže tak

Proč unikám
do nitra svého bytu
když stěny mě
vlastně silně dusí
do mrtva šeptám,
lásko, scházíš mi tu
i když náhle ten pocit
příliš se mi hnusí

Jak sedím tu sama,
po tmě kdesi v tichu
při každém hluku
pod žebry mi trne
mám takový ten pocit,
když nedržím tvou ruku
že kdesi vpovzdálí
podlehl jsi jiné

Jsem víc než zoufalá
teď všechno je mi jasné
že tenhle pocit
už mě neopustí
budu tu čekat dál
než milenka tvá zhasne
jsi zkrátka největší
ze všech nedůstojných závislostí...
Autor Annie the wolf, 16.04.2016
Přečteno 372x
Tipy 9
Poslední tipující: AngelLia31, Frr, Mácha, Móny, Amonasr, VEDz RVAHEs, Dis-Con-Nect-Ted
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý
Tahle závislost se asi nedá léčit.

17.04.2016 08:03:49 | Mácha

ST - skvělé, výstižné i vystihnuté.

16.04.2016 22:38:58 | VEDz RVAHEs

smutné a skutečné

16.04.2016 21:27:14 | Dis-Con-Nect-Ted

to máte pravdu

16.04.2016 21:36:58 | Annie the wolf

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí