Mlhovina lásky

Mlhovina lásky

Anotace: ...

Nechme se strhnout proudem,

jest ční nad naše rozumy a chápání,

však máme rádi to slepé tápání.

Tápání ve tmě noci, sobě blíž,

na dotek dechu, co zamlží okno vlaku,

na cestě do neznáma.

Do dálek mlžných, do krajin,

ze snů půlnočních.

Do džunglí bez stromů,

do pouští bez písku,

do moří bez vody.

Tam se snad najde náš ráj,

kde zavane lásky proud

a kde bude nám líp.

V šepotu západu slunce sledovat,

mlčky,

šplh luny na tmavé plátno naší fantazie.

Malovat přání nejhlubší,

kreslit tužby největší,

našich srdcí.

Marnou nadějí sepjati v jedno tělo

i v jednu duši.

 

Navždy.

Autor Omnitex, 18.04.2016
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: Mácha, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásno..to navždy

18.04.2016 23:58:40 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí