Princezna

Princezna

Anotace: ... nezapomenutelný pocit....

Jak rychle a ráda
stala jsem se
tvou ženou.
Milovanou,váženou
hýčkanou a ctěnou.
Princeznou rozmazlenou.
Snad to bylo jen krásné snění,
kdy nad hlavou
zakrouží ti anděl
s nůší,plnou bláznivých nápadů.
Možná to bylo
jen chvilkové poblouznění,
několik rán,
a několik slunce západů.
Možná to byl jen okamžik,
jen tlesknutí dlaně.
Ale byli to chvíle
nejkrásnější.
A já děkuji ti za ně.
Autor Zlatičko, 18.04.2016
Přečteno 397x
Tipy 10
Poslední tipující: Dejfor, Danger, Dreamy, Jin&Jang, Mácha, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji !! Být princeznou je taak krásné !!!

03.07.2016 19:57:26 | Zlatičko

Krásné vyznání,rozmazlenče :-)

22.05.2016 06:30:14 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí