Po nás potopa

Po nás potopa

Vlasy jsi rozpustila
po chodníku.
A já,
zmaten,
oloupen
a stále do tebe blázen
tepal se svým
vlastním srdcem.

Pojď blíž,
a rozpusť po mně vlasy,
zkusíme štěstí
v neštěstí
a pocity ostříhané
až na dřeň
zkusíme sdílet
tiše a tajně.

Vlasy rozpustíš
po secesních domech
a s kloboučkem
na straně hlavy
mne políbíš
na ústa
rozbolavělá
láskou...
Autor Zasněný básník, 20.04.2016
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Mácha, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí