Markýza Andělů

Markýza Andělů

Anotace: ...

Korzet mě svírá
jako tvoje dlaně
při prvním nádechu
rozšněruji taje

ke kotníkům
uvážu tvůj dech

to ty jsi naposledy řek...



"bez příběhu není lásko děj"

 


a tak jsem se stala Markýzou
uzamčenou v něm

 


spletla jsem příběh z krotké vášně
do vína smočila rty
a trpkost začala snášet

 

 



teď na srdci jizvu mám
a ty ve tváři dlouhý šrám


...




Autor Kett, 26.04.2016
Přečteno 393x
Tipy 17
Poslední tipující: Amonasr, Jin&Jang, Frr, Mácha, Joe Vai, Jort, Papagena, Lioness, Zrzi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nech moje dlaně
ať rozváží ti korzet.
Činem tím
z příběhu toho
tě propustím.
Bez šatů Markýzy
zůstaneš andělem
a srdce bez jizev.


...skvělá básnička provokující fantazii jako ostatně všechny tvoje :-)

26.04.2016 18:44:02 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí