Dotyk srdce

Dotyk srdce

Anotace: Čekání na okamžik...

Někdo troubí.
Odhrnu oranžovou krásu a
nakloním se.

Pozdě. Nikoho nevidím.
Zatáhnu.

Dotyk.
Ten známý dotyk na krku.
Na paži.
Na zádech.

Otáčím se.
Nehty projíždím havraní vlasy.
Ty vlasy poznávám.

Pssssst!
Mluvíme tělem.
Tak to mám nejradši.

Objímáš mě.
Objímám tě.

Je čas.
Vlečka je ve skříni.
Autor KlaraKimberlyViznerova, 28.04.2016
Přečteno 384x
Tipy 6
Poslední tipující: Nikita44, Frr, Mácha, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supetr!!!!
Tak málo slov a řečeno je vše.....paráda.....líbí moc...

28.04.2016 02:14:48 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí