Prý jsou ženský potvory

Prý jsou ženský potvory

Anotace: říkaj lidi některý, já bych řekla prostě... (pozor, je to sprosté) V tom májovým ránu otevřela bránu múza nezvaná, až jí smažu brzy, dlouhý verše drzý, bude naštvaná :-)

 

Ženský prý jsou potvory
podají své otvory
tomu kdo se namane
chtějí býti žádané

to jim ale nepomůže
najít pořádného muže
jen toho, co zahýbá
tam kde žena nelíbá

Mužský prý jsou netvoři
žena s láskou pohoří
od jiné zas k jinačí
jedna přece nestačí

líbí se jim kočky černé
které nebývají věrné
po zpocené souloži
i svou věrnou položí

Žena utíká mu časem
ztrápená z té nevěry
slyšet pak je jenom zase:
"Ženský to jsou potvory..."
... atd...

Dodatek:

Když ti milý růže trhá
rád ti přitom řekne
že jsi jeho láska prvá
je to tolik pěkné...

Když ti milý šaty svlíká
do ouška ti vzdychá
miluju tě moje milá
nikam nepospíchám...

Když ti milý zvadne v dlaních
potom jinde toká
pak šedivě blýskne v skráni
srdce tvoje puká...
Autor Kapka, 04.05.2016
Přečteno 308x
Tipy 14
Poslední tipující: Bábovka, Romana Šamanka Ladyloba, Nikita44, Mácha, Dreamy, bogen, Frr, Amonasr, Oxík, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velká pravda...

29.07.2016 20:05:36 | Bábovka

ó, jak mile vyjádřeno to pravdivé dění :-)

04.05.2016 10:55:01 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí