Je to tak dáno

Je to tak dáno

Anotace: Ze života mého srdce

Láska nepoznaná.
Mým srdcem vzdaná.
Nebyl správný čas,
nebyl správný den.
Na to jít ze svými pocity ven.
Pokecat o tom, co se srdci stalo.
Čeho všeho se vlastně vzdalo.
Kolik zlomenin už měl a kolik bude mít, ty přijdeš a podaří se ti je smýt.
Odejdeš jednou.., realista jsem.
Bude zas špatně..., jednou ano.
Spojím všechny osudy nekonečným ostnem.
ANO, je to tak životem dáno.
Konec konců..papír mám.
Tomu svou lásku navždy dám.
Snad se ty na dlouho zdržíš.
Snad ty mým přáním vyjdeš vstříc.
Teď doufám, zda mé přání vyslyšíš.
Pokud ANO, pojď jsem blíž,
pojď se mým osudem stát.
Podám ti srdce klíč,
jen pojď se s semnou smát.
Dá se říci tomu nekonečno.
Já tomu říkám pauza.
Dokud mé srdce bude odemčeno.

Budeš má největší kauza.
Autor Klér, 05.05.2016
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: CoT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale nehledě na formu je v tom naléhavost i sveřepost a všechny tyhle lahůdky, které mě baví. jako kdyby ten text napsal mutant billyho corgana, roberta smithe a homera simpsna :)

05.05.2016 19:30:04 | CoT

Takže se vám báseň líbí?

05.05.2016 19:32:33 | Klér

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí