Když karty už nerozdávám..

Když karty už nerozdávám..

Anotace: .

..............................................
...............pracat tečky a ....


raděj,,,,


zahraju na struny podzimu
vženu do těla tvého zimu, chlad

zmatek a křičícich dětí hlad
je moje touha a vztek neutichne

ty rány když bublina praskne
v těch nejčernějšáích dnech

nečekáš to a spadla klec
a chceš být prostě cool

podívej, došel nám dech
když brečel jeden z nás

a ten druhý ho nikdy neposlech

off
..........................................................



¨


.
Autor Roger, 09.05.2016
Přečteno 395x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, její alter ego, dva, Dreamy, Amonasr, Frr, Jin&Jang, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí