Vím, nejsem žena Tvých snů

Vím, nejsem žena Tvých snů

Anotace: trochu metafora

Vím, nejsem žena Tvých snů,
zahrada pustá – lákám tmu
a zrezavělé zámky
už nehodí se do hádanky
- Ty první zahodil jsi klíč

Okna zavřená,
nejspíš mi tají
za matným sklem
dvě ruce prostírají
stůl pro dva
ubrusem
teče víno jak řeka
dravý proud spěchá
až k moři vln a chvění
(ne, moje krev to není)
Autor Myška, 09.02.2007
Přečteno 394x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vína tečú,
tie ich prúdy,
malátne sú,
všetky údy...

21.02.2007 12:52:00 | džemo

Tahle se mi lábí.

11.02.2007 09:54:00 | Psavec

Pěkné.., rozhodně ne obyčejné.., jen směle pokračuj..:-)

10.02.2007 00:13:00 | Rewana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí