Tato noc

Tato noc

Anotace: Když po mnoha letech strávíte noc vedle někoho, kdo vás miluje a koho milujete ...

*

*

Na vlnách úzkosti přicházejí sny
a zobáky neklidných myšlenek
tlučou v mé hlavě v synkopickém rytmu

Však tuto noc
havrany zaplašil tvůj hlas
a rozepjatá křídla tvé lásky
nade mnou tiše bděla
Ach bože, jaký klid ....

Já v temnotách dávno zapomněla
jak hedvábný spánek může být ...


*

*
Autor Jana M., 16.05.2016
Přečteno 390x
Tipy 9
Poslední tipující: Dreamy, bogen, Romana Šamanka Ladyloba, Donne, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí