Peníze nejsou vše.

Peníze nejsou vše.

Anotace: Když se žena obětuje k jiným cílům.

Jsi znásilněná,
bez emocí.
Chtěla jsi abych byl,
Tvou mocnou mocí.

Ale Ty jsi prázdná,
jako truhla bez dukátů.
Máš ji jen plnou zlatých ptáků.
Potřebnejch pro přežití,
s těmi je přeci jiné žití.

Předeš si vřeteno zlatou nití,
nutné pro přežití.

Proto jsi smyslově prázdná.
A v tom se vytrácí Tvá přirozená krása.
Až tě to jednou pomine,
odměna tě nemine.
Autor Perla, 28.05.2016
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí