Zase si sním.

Zase si sním.

Anotace: achjo

Napustím vanu s voňavou pěnou
do ní se ponořím,myšlenky odložím
budu si snít.

Růžový župánek,růžovou košilku,
vezmu si pro tebe lásko má za chvilku.

Naliji poháry rudého vína
probudím ženu co ve mě dřímá
voňavé svíčky provoní vzduch
příjemná hudba potěší sluch
po lásce jak po bouři se pročistí duch.
Autor takova, 10.03.2005
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí