Sudety

Sudety

Anotace: ...Mám v sobě sudety...

Mám v sobě Sudety
Místa, kterým nerozumím
Území, co nemluví mou řečí
Plné vzpomínek, co nejdou odsunout
A přesto ve mně raší trochu invazivně

Mám v sobě Sudety
O nichž jsme slyšeli my všichni školou povinní
Bezpečně lemují moje prchlivé strachy
A stojí při mně jak žena za pultem
S denním přídělem cigaret
Co barví knírky do žluta

Mám v sobě Sudety
Cizí ale moje
A na jejich území
Všude ty
Autor Košťák David, 14.06.2016
Přečteno 310x
Tipy 11
Poslední tipující: alasar, Frr, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super :-)

15.06.2016 14:16:15 | hledač

A co teď s tím?
Já navrhuji prozkoumat, přijmout a usmířit.
Jsem pro celistvost.

15.06.2016 10:22:20 | nepřihlášený komentátor

ST, hezky se čte nahlas :-)

14.06.2016 20:40:12 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí