Šroubek

Šroubek

Anotace: ...šroubek od matky..

Moje matka mi říkala šroubku
Vyprostili mě z ní
A jinam už nepasuju
Otáčím se na místě
Ale nikam se nezavrtám
Nejsem vrut
Jsem šroubek

Jsem plochý na obou stranách
Jako chodidla, co se jim zbortila klenba

Kdybych byl vrut
Udělal bych do tebe díru
A držel si tě
Ale jsem šroubek
Příliš poučený četbou antiky
na to, abych se vrátil k matce

Jsem šroubek
co točí se vratce
A ty jsi kus nepoddajného dřeva

Až v tobě život udělá díru
Pak možná bude mě konečně třeba
Autor Košťák David, 19.06.2016
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Fany, Mische
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň příběhem citu i protkaná slzou.

21.11.2022 18:07:46 | mkinka

Originální :-).

19.06.2016 08:51:21 | Fany

pripomnelo mi to jednu pisen od sefa unicornu

19.06.2016 00:57:03 | Romana Šamanka Ladyloba

haha

19.06.2016 00:54:21 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí