S láskou bez obav

S láskou bez obav

Anotace: ...


                              


Čas co se mezi prsty
prosívá

ret v rubínovém obalu
nikdo nelíbá

tričko bez ramínek
s nápisem  star

poslední karta

a teď se mě vzdal!


pustil mou dlaň
a opil se tuláckým ránem

prošel ulicí
zhasl milencům


no tak ámen

 


s tebou s láskou bez obav


...

Autor Kett, 11.07.2016
Přečteno 415x
Tipy 13
Poslední tipující: jitka.svobodova, Joe Vai, Amonasr, jitoush, Jort, Kubíno, MARKO, Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí