Přátelská konverzace

Přátelská konverzace

Anotace: ...

Řekni mi prosím příteli

jak muž ženinu srdci zavelí?

 

        Zpočátku se jí vemlouvá

        slova svá krásná podsouvá

        potom ruku přikládá

        nejprve lehce, pak až za záda

        použije jazyk vražený

        ruce jí sepne kůžemi

        a pak už nechtěj vědět, co je dál

        nejraděj bych to ukázal...

 

Neříkej dál ta slova hříchu

zůstanem spolu tady v tichu

Ty přítel, já přitelkyně Tvá

pouto, co všechno přetrvá.

 

Autor JSJ, 11.07.2016
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Amonasr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, ticho, to někdy léčí...
A co Ty? Jsi v klášterní péči?
Ty, divoká tak velice
teď mluvíš jako světice?
:-(

15.10.2016 17:31:59 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí